Inhoud

Welkomstvoordeel

Een welkomstvoordeel is een voordeel dat éénmalig toegekend wordt aan een pashouder bij registratie of bij het verkrijgen van een lidmaatschap van een UiTPAS systeem. Het effectief verkrijgen van het voordeel kan op een later moment gebeuren.

Een baliemedewerker kan een welkomstvoordeel dat toegekend is aan een pashouder omruilen op het moment dat de pashouder zich aandient aan de balie zoals ingesteld op het voordeel. Een welkomstvoordeel dat omgeruild is zal zichtbaar zijn voor de KSB in het administrator dashboard onder “opgenomen welkomstvoordelen”.

Een welkomstvoordeel heeft volgende eigenschappen:

  • Titel Verplicht

  • Beschrijving 1 Verplicht vrij HTML blok

  • Beschrijving 2 Verplicht vrij HTML blok

Twee images

Balies waar dit voordeel kan opgenomen worden Verplicht Indien geen balie wordt gespecifieerd wordt elke balie beschouwd als balie waar het welkomstvoordeel opgenomen kan worden.

Beschikbare eenheden Verplicht Aantal keer dat een voordeel maximum kan opgenomen worden. Indien niet voorzien beschouwt het systeem het aantal beschikbare eenheden als oneindig. Bij een waarde van ‘x’ zullen de eerste ‘x’ pashouders die zich registreren dit voordeel toegekend krijgen.

Publicatieperiode Voordelen worden in de publiekssite gefilterd zodat ze alleen binnen de publicatieperiode worden getoond.

Toekenningsperiode De periode waarbinnen de pashouder zich moet registreren om aanspraak te maken op het voordeel.

Omruilperiode De periode waarbinnen de pashouder het voordeel kan opnemen.

Geldig voor inwoners van {gemeente} Verplicht Indien geen gemeente gespecificeerd dan geldt het welkomstvoordeel voor inwoners uit alle gemeentes in het kaartsysteem)

Kaartsystemen waar deze welkomstactie op toepasbaar is Verplicht

Lees vorige:
Omruilvoordeel

 

Lees verder:
Vereniging