Inhoud

Downloaden financieel rapport

Indien een verkocht ticket voor een event retributie vereist door een lokale of vlaamse overheid, zal deze worden opgenomen in de financiële rapporten.

Er zijn twee types rapporten:

  • rapport voor de overheden
  • rapport voor de inrichters

Het rapport voor de overheden (betalers)

Dit rapport wordt gegenereerd door de KSB via het KS dashboard. De KSB vult start- en einddatum in. Het rapport bestaat uit een .zip file met een .xls per overheid. Elke .xls bevat alle ticketsales die gebeurd zijn in deze periode en de contributie die de overheid dient te betalen aan de inrichters.

Het rapport voor inrichters

Het is op 2 manieren mogelijk deze te genereren.

Dit rapport kan gegenereerd worden door de KSB via het KS dashboard. De KSB vult start- en einddatum in. Het rapport bestaat uit een .zip file met een .xls per inrichter. Elke .xls bevat alle ticketsales die gebeurd zijn in deze periode en de contributies die de inrichter zal ontvangen van de overheden.

Het rapport kan ook gegenereerd worden door de inrichter zelf via de beheersapplicatie. De baliemedewerker gaat hiervoor naar het tabblad “Beheer” en het subtabblad “ onkostennota”. de medewerker kan de begin- en einddatum ingeven en het rapport downloaden. Het rapport bestaat uit een .zip met een .xls per overheid.

Lees vorige:
Tickets tegen kansentarief verkopen

 

Lees verder:
Registratie van een pashouder