Inhoud

Verenigingen

  • Een lidmaatschap van een vereniging registreren Een baliemedewerker van een balie met permissie “registreer” op een vereniging, kan voor zowel nieuwe als voor bestaande pashouders een lidmaatschap voor deze vereniging registreren.

  • Een lidmaatschap van een vereniging verlengen Een baliemedewerker van een balie met permissie “registreer” op een vereniging, kan bestaande lidmaatschappen verlengen zodra de verlengingsperiode zoals ingesteld door de KSB is ingegaan.

  • Een lidmaatschap van een vereniging stopzetten Een baliemedewerker van een balie met permissie “registreer” op een vereniging, kan een bestaande lidmaatschap stop zetten. Het lidmaatschap krijgt de status DELETED. De pashouder zal niet meer getoond worden als lid van de vereniging.

  • Zoeken op leden Een baliemedewerker van een balie met permissie “registreer” op een vereniging, kan zoeken op de leden van de vereniging. Default worden alle pashouders getoond die een geldig lidmaatschap hebben of waarvan het lidmaatschap minder dan 1 jaar is vervallen. De baliemedewerker kan bijkomend filteren op ‘actieve’ of ‘vervallen’ lidmaatschappen. Pashouders met lidmaatschappen met status DELETED worden niet getoond. De baliemedewerker kan de lijst exporteren.

  • Zien van lidmaatschap Een baliemedewerker van een balie met permissie “lees” op een vereniging, kan bij het scannen van de uitpas het lidmaatschap van de pashouder op de vereniging zien.

Lees vorige:
Kaarten beheren

 

Lees verder:
UiTPAS en UiTID koppelen