Inhoud

Association entiteit

Parameter Type Beschrijving
id long identificatie van de vereniging
name String naam van de organisatie
enddateCalculation FREE, BASED_ON_DATE_OF_BIRTH, BASED_ON_REGISTRATION_DATE Bepaalt hoe de einddatum van een lidmaatschap berekend moet worden. FREE gaat als einddatum de datum gebruiken die ingesteld staat op het veld enddateCalculationFreeDate. BASED_ON_DATE_OF_BIRTH gaat als einddatum de geboortedatum van de pashouder gebruiken vermeerderd met het aantal jaren dat ingesteld staat op het veld enddateCalculationValidityTime. BASED_ON_REGISTRATION_DATE gaat als einddatum de registratiedatum van het lidmaatschap gebruiken vermeerderd met het aantal jaren dat ingesteld staat op het veld enddateCalculationValidityTime.
enddateCalculationFreeDate Date De datum die gebruikt wordt bij berekening van de einddatum wanneer type enddateCalculation FREE is. Voor andere enddateCalculation types wordt dit veld niet meegegeven.
enddateCalculationValidityTime int Het aantal jaren dat bijgeteld wordt bij de geboortedatum van de pashouder of de datum van registratie van het lidmaatschap, afhankelijk van het type van enddateCalculation. Indien het type enddateCalculation FREE is, dan wordt dit veld niet meegegeven.
permissionRead boolean true indien de balie leesrechten heeft op de vereniging, anders false
permissionRegister boolean true indien de balie registratierechten heeft op de vereniging, anders false
cardSystems List lijst van kaartsystemen waar de vereniging beschikbaar is

Lees vorige:
AgeRange entiteit

 

Lees verder:
Balie entiteit